onsdag den 15. august 2018

Nu som skolepige

I dag har været en STOR dag, Vores dejlige, fornuftige og omsorgsfulde Størstemus er nemlig startet i 0. klasse. Hun har glædet sig SÅ meget i lang tid, og endelig var det første skoledag, - det var STORT.


Godt nok har hun været i skolens SFO de sidste par måneder, og vidste hvem de fleste af børnene hun kom i klasse med var, men derfor var hun alligevel meget spændt. Penalhuset var lagt i den nye skoletaske, som hun udså sig med det samme hun kom ind i forretningen, drikkedunken var fyldt op, og hun var bare helt klar. 

Glad for forventningsfuld


Størstemusen og hendes søde veninde Frøken D.

Børnene var blevet bedt om at tage en lille vase med blomster med, som kunne pynte på deres bord. De var også blevet bedt om at tage en sten med, som de skulle male i klassen. Den måtte ikke være for lille, så de kunne male deres navn på den, så den kunne bruges som navneskilt.

Lidt betuttet over situationen

Hun syntes det havde været en fantastisk dag, for på vejen hjem i bilen sagde hun til sine forældre: "Mor.....Det var den bedste skoledag nogensinde" *smiler*

Nachos på Jensens Bøfhus

 


Det skulle selvfølgelig fejres, at hun var blevet en stor skolepige, hun ville gerne have nachos på Jensens Bøfhus og is til dessert, - og det fik hun.

Hun havde bare haft en super god dag, og det er jo skønt. Så kan man kun ønske sig, at hun bliver rigtig glad for at gå i skole, men det tror jeg nu bestemt hun gør.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar