torsdag den 13. december 2018

En julehilsen fra Riga


For første gang nogensinde har vi været på juleferie, eller det var jo egentlig før-juleferie, for vi kom hjem i går. Juleferie bliver ikke noget vi kommer til at prioritere fremover, nu hvor vi står overfor familieforøgelse, så skulle det være, skulle det være nu.

Vi har været på en lille tur til Riga i Letland med 3 overnatninger. Det er nemt og billigt med airBaltic fra Billund, og med et hotel centralt i den gamle by, kan man sagtens komme rundt på gåben. 


Allerede første aften gik vi hen til det hyggelige julemarked. Det ville simpelthen have været SÅ perfekt, hvis det fugtige, råkolde vejr havde været erstattet af et fint lag sne, så kunne det ikke have været mere idyllisk. 

I løbet af de 2 hele dage i havde i Riga gik vi rundt og så mange af de spændende ting byen har at byde på, bl.a. et kæmpe madmarked, som blandt andet ligger i 4 gamle Zeppeliner-hangerer. Vi var forbi Sorthovedernes hus, flere julemarkeder, lækre cafeer, Fødselskatedralen osv. 


Ved siden af Fødselskatedralen ligger endnu et lille julemarked, men der er ingen tvivl om at det er julemarkedet inde i midtbyen, der trækker folk til og som helt klart er det hyggeligste. 

Det var en lille hilsen fra Letland og spændende Riga. En af dagene kommer der et mere udførligt indlæg ovre på rejsebloggen Kimic on Tour, så hvis du gerne vi høre mere om vores tur er du mere end velkommen til at smutte over og læse med der. Det varer lige et par dage før det er klar, men det kommer helt sikkert.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar